Vásárlás Menete a Webshopban

Hogyan léphet be a munkaruhagyar.hu webáruházba?
A webáruházba a nyitólapon a jobb felső sarokban, az email cím és a jelszó megadásával lehet belépni. A webáruház oldalait regisztráció nélkül is megtekintheti.

Mi lehet a probléma, ha Ön nem tud belépni, illetve vásárolni?
Az Áruházban történő vásárláshoz, bejelentkezéshez Önnek böngészőjében engedélyeznie kell a “cookie”-k használatát. Internet Explorer esetén ezt a következő helyen teheti meg: Internet Explorer megnyitása után az ”Eszközök/Internet beállítások/Adatvédelem/speciális” menüpont alatt. Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze böngészője beállításait! Amennyiben ez nem segít, esetleg más típusú böngészővel dolgozik, kérje ki szakember segítségét!

Hogyan zajlik a vásárlás folyamata?
Vásárlás előtt mindenképpen győződjön meg róla, hogy regisztrált a weboldalon és be is jelentkezett!

Válassza ki a megvásárolni  kívánt terméket az a bal oldalon található termékcsoportokból.
Kattintson a termék képére!
Adja meg a termék darabszámát, a termékleírás jobb alsó sarkában a vételár és a kosár ikon közötti szövegdobozban majd kattintson a kosár ikonra.
Ezután a “Kosár” menüre kattintással ellenőrizheti kosara tartalmát. Ezt követően már csak adatainak esetleges módosítása van hátra, illetve a fizetés és átvétel módjának kiválasztása. Majd kattintson a ”Megrendelés elküldése” gombra!

Hogyan használja a kosarat?
Amennyiben Ön meg szeretne vásárolni egy terméket, a termék leírása mellett található Kosár ikonra kattintva lehetőséget kap arra, hogy a kívánt árut kosarába helyezhesse. A kosarában elhelyezett kiválasztott áruk mennyisége és ára nyomon követhetők a “Kosár” menüre történő kattintással.

 Hogyan rendelhet?
A vásárlás során a felajánlott menüpontoknak megfelelően Önnek lehetősége van a kiválasztott tételek megrendelésére, illetve törlésére egyaránt. Ha rendelni szeretne a kosarába elhelyezett termékekből, csupán a felajánlott menügombra kell kattintania.

Hogyan kaphat igazolást megrendeléséről?
A megrendeléséről a www.munkaruhagyar.hu egy válasz e-mailt küld Önnek, melyben részletesen visszaigazoljuk a vásárlást, ezzel is megelőzhetjük az esetleges téves rendeléseket.